responsive site templates


Change happens through movement and movement heals.

- Joseph Pilates

Wat is pilates?

Pink Pilates Studio geeft lessen in klassiek pilates. Pilates is een bewegingsvorm die zo'n 100 jaar geleden bedacht is door Joseph Pilates. Hij bedacht een serie oefeningen die op de mat uitgevoerd worden. Hierdoor verbetert je lichaamshouding, ontwikkel je spierkracht, wordt je wervelkolom soepel en krijg je een sterke core. Bij deze oefeningen is ademhaling heel belangrijk. Dit zorgt voor een groter lichaamsbewustzijn en een balans tussen body en mind. Pilates is ontspanning door inspanning! 

Mobirise

Tijdens de matlessen voeren we de oefeningen uit op de mat. Hierbij kunnen we ook gebruik maken van de magic circle, de pilates bal en elastieken banden.

Mobirise

Nieuw zijn de lessen op springboards: op een springboard werk je met weerstand door middel van veren. Deze veren zijn er in verschillende lengtes en sterktes, waardoor de oefening voor jouw lichaam een uitdaging is óf waardoor het jouw lichaam juist helpt bij het uitvoeren van de oefening. Er zijn enorm veel oefeningen mogelijk. Met de springboard wordt pilates een heel nieuwe ervaring!

Mobirise

Ontspanning na inspanning... we sluiten de matles af met een heerlijke ontspanning op muziek. En na elke les genieten we nog even van een lekkere kop thee!

Pink Pilates Studio | Heereweg 183 - 2161 BD Lisse | +31 (0)6 55870233 | KVK 81981384 | Voorwaarden