html templates


If your spine is inflexibly stiff at 30, you are old; if it is completely flexible at 60, you are young.

- Joseph Pilates

Wat is pilates met een springboard?

Uniek in de regio: springboard pilates. Op een springboard werk je met weerstand door middel van veren. Deze veren zijn er in verschillende lengtes en sterktes, waardoor de oefening voor jouw lichaam een uitdaging is óf waardoor het jouw lichaam juist helpt bij het uitvoeren van de oefening. Er zijn enorm veel oefeningen mogelijk. Met de springboard wordt pilates een heel nieuwe ervaring!

Mobirise

Een springboard les duurt 45 minuten en wordt aan maximaal 3 mensen tegelijk gegeven. Hierdoor is er veel aandacht voor de juiste uitvoering van de oefeningen en zal je merken dat je snel vooruitgang boekt.

Mobirise

Op het springboard zijn heel veel oefeningen mogelijk. We maken gebruik van verschillende onderdelen: de roll down bar, de push through bar, arm springs en leg springs. De veren zijn er in verschillende lengtes en sterktes. Hierdoor kan de training aangepast worden aan jouw lichaam.

Mobirise

Trainen op het springboard vraagt om concentratie en precisie. Tijdens de training ben je bezig met het juist aanspannen van je spieren, met je ademhaling en met het volbrengen van de oefening. Even geen tijd voor andere gedachten, maar heel geconcentreerd met je lichaam bezig zijn. Goed voor body en mind!

Pink Pilates Studio | Heereweg 183 - 2161 BD Lisse | +31 (0)6 55870233 | KVK 81981384 | Voorwaarden